Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Második születésnap

Itt szeretnék köszönetet mondani mind a 67.725 látogatónak, aki tiszeteletét tette az oldalon az elmúlt két év alatt. Tegnap volt két éves a honlap, és a látogatók száma az elmúlt évben háromszorosára nőtt.

Remélem, hogy mindenki megtalálta, amit keresett, és azt is hogy nyújtott némi kikapcsolódást az oldal, egy kis felüdülést, talán némelyik vers, vagy mese, esetleg novella, vagy krimi tetszett is a kedves olvasóknak. Örülök, ha így van, és mégegyszer köszönöm mindenkinek.Külön köszönet mindazoknak, akik írtak is néhány sort hozzászólás formájában. Igyekszem válaszolni és pótolni a lemaradásokat a fejlesztést illetően.

szeretettel: Kata

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Simon Ágnes - alliteracio@freemail.hu

Kedves Kata!

Egy véletlen folytán bukkantam az oldaladra, de nem bántam meg..., sőőőt...(!!) Több, mint egy órája nézelődök, olvasgatok, "csemegézek" itt nálad - - -
Fantasztikus verseid, írásaid, gondolataid -és az egész stílusod- lenyűgöznek!
Nagyon örülök, hogy rád találtam, a linkedet azonnal kitettem "magamhoz" is, mert szeretnék még gyakran benézni hozzád - ÉRDEMES!
*
A kislányod honlapja is varázslatos (jómagam 22 évig óvónő voltam), de oda még visszatérek, mert csaképp bepillantottam hozzá. De nagyon aranyos, tisztaszívű emberke, kívánok neki sok sikert ehhez a gyönyörű hivatáshoz!
*
Óóó, annyi de annyi csudaság van még itt, no, azt hiszem, "hazajáró" lélek leszek ide! :)
Így ismeretlenül is barátsággal üdvözöllek, és ha van kedved, nézz be hozzám, szeretettel várlak.
Igaz, az én lapom még nagyon "újszülöttke", de majd "belakom"! :)))
>> http://alliteracio.eoldal.hu
Üdv:
-Ági-

Secret - Gratula !!!


Kívánom, hogy legyen még sok látogatód kedvesem, és oldalad a szeretet, a béke, a kulturálódás csendes szigetévé váljon :)